Vámpírnaplók: Your best source! || Vámpírnaplók: Your best source! || Vámpírnaplók: Your best source! ||

Frissek az 5.évadról

A HollywoodLife.com hozzájutott némi újdonsághoz az 5. évaddal kapcsolatban, méghozzá egyenesen a sorozat producerétől, Julie Plec-től kapták azokat.

  1. Damon és Elena új kapcsolata: most, hogy Elena hivatalosan is Damont választotta, szeretnék, hogy a kapcsolatuk teljesen új irányt vegyen, és ezt működtetni akarják.
  2. Stefan és Silas rejtélye: Julie szerint a rajongók nagyon élvezni fogják ezt a Stefan-hasonmás dolgot, ugyanis Paul Wesley-nek most űjabb lehetősége lesz megmutatni, hogy ő mennyire jó színész is.
  3. Még mindig reménykedhetünk a Klaroline párosban: Annak ellenére, hogy most ngyobb akadályok is kerültek Klaus és Caroline elé, mint például, hogy Klaus átmegy a spin-off soroztba, vagy, hogy Hayley gyereket vár tőle. Plec szerint nem kell 'Klaroline'-ra úgy gondolni, hogy vége, elmúlt.
  4. Katherine nagyon dühös lesz emberként: Senki számára nem volt egyszerű döntés, hogy Katherine legyen az, aki beveszi (akarata ellenére is -szerk.) a gyógyírt, ám Pierce kisasszony számára még nehezebb lesz. "Múltkor azon viccelődtünk, hogy Katherine mennyire kiakadna, ha hosszú idők után elkapna valami betegséget" -mondta humorosan Julie Plec.
  5. Jeremy Gilbert - Újra töltve: A fanok hatalmas örömére a kicsit Gilbert visszatért a 4.évad fináléjában, de ez messze nem lesz ilyen egyszerű. Sok akadályon kell majd keresztülmennie, ilyen például az ex-vadász - ex-szellem - ismét ember Jeremy, aki visszatér a suliba. "Mégis hogyan fogják kimagyarázni? Még megemlékezést is tartottak!" -Julie szerint ez lesz az egyik legérdekesebb kérdés az új szezonban.
Forrás: HollywoodLife.com


0 Hozzászólás:

Megjegyzés küldése