Vámpírnaplók: Your best source! || Vámpírnaplók: Your best source! || Vámpírnaplók: Your best source! ||

3x22 - The Departed: Az első kép Elenáról és nevelőszüleiről


A május 10-én levetítésre kerülő fináléban, mely tele lesz flashback jelenetekkel, találkozhatunk végre Elena nevelőszüleivel (Jeremy szüleivel), ám ebben az epizódban meg is halnak.

"A sok dolog közül, amit meg akartunk mutatni, az egyik Elena vámpírmentes élete volt. Bemutatni azt a korszakát, amikor minden egyszerűbb volt, szülei voltak és vámpírokat nem ismert." - árulta el Julie Plec.

Egy boldog családi jelenet is helyet kapott a fináléban, melyben feltűnik Jenna néni is, aki - mint tudjuk - Miranda Sommers húga. A tragikus autóbalesetet is láthatjuk majd, amikor a kocsi leszáguldott a Wickery hídról és meghalt Mr. és Mrs. Gilbert is (James MacDonald és Erin Beute). "Emlékezzetek csak, Elena is majdnem meghalt, de Stefan megmentette az életét." - mondta Julie.

"Ez olyasvalami, amit a valós életben sosem szeretnék kipróbálni - a víz alatt próbálsz túlélni, miközben másokat akarsz megmenteni." - mondta Nina Dobrev, aki Bora Borán is vett búvárleckéket, az atlantai medencében való leckék előtt, mely 3.8 méter mély. "Az egész annyira élénk és ijesztő volt. Hozzá voltam szokva ahhoz, hogy tartállyal merüljek a víz alá, de anélkül sokkal nehezebb volt. Két napig forgattuk a jeleneteket, ami napi 8 órát vett igénybe. A végén teljesen kimerültem és úgy aludtam, mint egy kisbaba." - árulta el pár infót Nina.

0 Hozzászólás:

Megjegyzés küldése