Vámpírnaplók: Your best source! || Vámpírnaplók: Your best source! || Vámpírnaplók: Your best source! ||

Spoileráradat



Mivel a napokban nem nagyon kerestem semmilyen hírt az 5.évaddal kapcsolatban, ezért most visszakerestem pár spoilermorzsát.
SPOILER! SPOILER! SPOILER!


TvLine: Bármi hír a Vámpírnaplókról? Visszatér Tyler az évadban? 
Ausiello: Ki az a Tyler? Nem is lehetne jobb, mint egy új egyetemista fiú megismerése, hogy egy darabig elfelejtsük a mi hibridünket. Ugyanis ez így lesz, amikor Caroline megismerkedik egy Jesse nevű, szexi, okos,  magabiztos és kedves felsőbbévessel. Más új arcok az évadban: Megan, aki el akarja csábítani Jeremy-t egy  1950-es éveki mystic fallsi bálon; Nadia, egy európai szépség, aki miatt Matt és Rebekah egy prágai bár látogatása, mielőtt át akarnak adni Stefannak egy nem épp kellemes hírt az Ősökről,  nem lesz zökkenőmentes.

TvGuide: Lehet, hogy még korai, de van valami spoiler a TVD-vel kapcsolatban?
Natalie: Forwood rajongók, bocsi: Klaus ugyan New Orleansban múlatja idejét, de Tyler útja nem biztos, hogy Caroline felé vezet, ja, és a szöszke vámpír megismerkedik az egyetem egy népszerű srácával. Egy apró gond: nem rajong az agyarakért, aminek megvan a nagyon jó oka.

Belső hírek:
A forgatások ugyan július 11-én kezdődnek, de a többi előkészület már bőven folyik, erről Twitteren láthattunk posztokat. Julie bejelentette, hogy mindkét sorozat (TVD, The Originals) első epizódjának forgatókönyve elkészült. Június 28-án meghallgatták a hangmagasságokat a Vámpírnaplók 5x04-es epizódjához, valamit a The Originals 1x03 és 1x04 részéhez és átnézték az 1x02 és 1x03 cselekmény jegyzeteit. Plec arról is posztolt, hogy a Tomorrow People új sorozata, illetve a Vámpírnaplók első epizódja elképesztő lett.

Július 1.: Julie tweetelt, hogy volt egy atlantai találkozó a reptéren, ahol mindenki felkészülhetett a forgatásra. Később pedig azt írta, hogy a Ősök első epizódja is brilliáns lett.

Forrás: TvLineTvGuide


0 Hozzászólás:

Megjegyzés küldése